تماس با کارشناسان ما

021-۶۶۱۴۳۸۸۱

نمودار قیمت میلگرد

جهت استعلام قیمت روز لطفا تماس بگیرید

 10 خط

 02166143881

نمودار قیمت میلگرد در سال اخیر دستخوش تغییرات زیادی شده که این امر بسیاری از مشاغل را که با میلگردها سر و کار دارند را دچار دردسر های فراوانی کرده است. دلایل نوسانات قیمت فولاد در بازار آهن، عوامل متعددی را در بر می گیرد. انواع آهن آلات و میلگرد طی یک سال گذشته به دلیل نوسانات قیمت ارز و تحریم ها تغییر قیمت زیادی داشته است. در حالی که در کشور مواد اولیه مرغوب همچون سنگ‌ آهن، زغال سنگ، گاز و همچنین کارگر ارزان وجود دارد؛ بنابر این نباید با افزایش نرخ ارز، گرانی داشته باشیم.

قیمت ورق گالوانیزه برش خورده لوله پلیکا قیمت

دلایل افزایش نمودار قیمت میلگرد

علت افزایش قیمت میلگرد در ماه های اخیر، کمبود شمش در بازار آهن است که پیش بینی می شود این وضعیت تا پایان سال ادامه داشته باشد. طی دو ماه گذشته قیمت میلگرد ۵۰ % افزابیش داشته. یکی دیگر از دلایلی که می توان به آن اشاره داشت اختلاف قیمت ورق آهن با میلگرد است. یکی دیگر از مهم‌ترین دلیل افزایش قیمت کالا در کشور، رشد قیمت مواد اولیه و هزینه‌ های تولید است که میلگرد و دیگر مصالح ساختمانی فلزی نیز از این فرآیند مستثنی نیستند.

کارشناسان در توضیح رفتار این روز های بازار عقیده دارند کمبود کالادر بازار به واسطه کاهش عرضه تولید کنندگان، رشد قیمت های جهانی و همچنین تلاش برخی کارخانه ها برای حفظ قیمت ها به منظور پیشگیری از زیان، از علت های اصلی رشد دوباره قیمت ها در بازار فولاد است که حالتی حبابی دارد و واقعی نیست. برخی دیگر از کارخانه ها به خاطر فصل زمستان و افزایش دمای هوا، فشار گاز بالا رفته و برخی از واحد های فولادی به خاطر احیا مستقیم، سیستم‌ های خود را خاموش کرده‌ اند که باعث شده مواد اولیه برای شمش کمیاب شده است.

نمودار قیمت میلگرد

نمودار قیمت میلگرد

نکته دیگر این است در تولید آهن اسفنجی کمبود گندله، تولید گندله کمبود کنسانتره و در تولید کنسانتره کمبود سنگ آهن در کشور وجود دارد لذا بدلیل وضعیت موجود زنجیره، به خاطر کمبود مواد اولیه و شمش است برای نورد کاران که آن را به میلگرد تبدیل کنند، قیمت‌ ها افزایشی شده است اما با توجه به این رشد قیمتی، تازه به قیمت‌ های جهانی رسیده‌ ایم.

کاربرد انواع میلگرد در ساختمان

رایج‌ترین کاربرد میلگردها در ساختمان سازی و خانه هوشمند است. از این مقاطع فولادی در بخش‌های گوناگون ساختمان و برای کاربردهای مختلف استفاده می‌شود. در این جا قصد داریم به کاربرد انواع میلگرد در ساختمان پرداخته و آن‌ها را برای شما توضیح دهیم. 
نمودار قیمت میلگرد

نمودار قیمت میلگرد

میلگرد راستا

تقریبا می‌توان گفت بیش‌ترین و مهم‌ترین کاربرد میلگرد در ساختمان سازی به همین بخش مربوط می‌شود. میلگردهای راستا آن دسته از میلگردها هستند که برای افزایش مقاومت بتن در ستون‌ها و حتی در پی یا فونداسیون ساختمان قرار می‌گیرد. استفاده از میلگرد در این بخش‌ها به صورت شاخه‌های بلند صورت می‌پذیرد و به همین دلیل به ان‌ها میلگرد‌های راستا گفته می‌شود.
 

میلگرد سنجاقی

میلگردهای سنجاقی در واقع همان شکل باز شده میلگردهای خاموت هستند. از این میلگردها برای اتصال میلگردهای طولی با میلگردهای خاموت استفاده می‌شود. در کنار این موضوع، جهت افزایش مقاومت خاموت کارایی دارند.
 

میلگرد خرک

در برخی موارد برای افزایش مقاومت پی یا فونداسیون ساختمان، علاوه بر میلگردهای معمولی استفاده شده، از دو ردیف میلگرد دیگر به صورت افقی هم استفاده می‌کنند. به این میلگرد‌ها خرک گفته می‌شود و عموما در قسمت بالای فونداسیون قرار می‌گیرند. از آن جایی که تمام بار ساختمان به پی و از ان جا به زمین منتقل می‌شود، میلگردهای خرک باعث افزایش مقاومت فونداسیون می‌شوند.
 
نمودار قیمت میلگرد

نمودار قیمت میلگرد

میلگرد رکابی

گاهی مواقع در هنگام چینش میلگردهای دیوار، لازم است از یک سری میلگرد دیگر هم برای نگه داشتن آن‌ها به صورت افقی و عمودی استفاده نمود. میلگردهایی با این کاربرد اصطلاحاً میلگرد رکابی نامیده می‌شوند. کاربرد میلگردهای رکابی بیش‌تر در ساخت دیوارهای  بتنی است.
 

میلگرد ادکا

از این میلگردها بیش‌تر در قسمت ‌تکیه گاه تیرهای ساختمانی استفاده می‌شود. زیرا می‌توانند تا حد زیادی تحمل نیروی برشی را برای تیرآهن افزایش دهند.
 
تعدادی از مهم‌ترین کاربردهای میلگرد در ساختمان سازی را بیان کردیم. همان طور که مشاهده کردید، به دلیل استفاده گسترده از میلگرد در ساختمان سازی، برای میلگردهای استفاده شده در هر بخش از ساختمان عنوانی جداگانه انتخاب شده است. این موضوع اهمیت استفاده از میلگرد به خصوص در حوزه ساختمان را می‌رساند.

میلگرد خاموت

در هنگام ایجاد ستون‌های ساختمان با استفاده از میلگرد، از میلگردهای کوچک‌تری برای بستن آن‌ها استفاده می‌شود که به آن‌ها میلگرد خاموت می‌گویند. میلگردهای خاموت در فاصله‌های مشخص به دور چند شاخه میلگرد راستا بسته می‌شوند. این کار به این منظور انجام می‌گیرد که هم از جدا شدن آن‌ها و خم شدن افقی‌شان جلوگیری شود و هم مقاومت‌شان را افزایش دهد.

مشتری گرامی

برای اطلاع از قیمت و شرایط تحویل از طریق تلفن با شماره های ۰۹۱۲۴۶۰۳۱۹۶ (مدیریت) – ۶۶۱۴۳۸۸۱_۰۲۱ – ۶۶۱۴۶۹۷۴_۰۲۱  با کارشناسان واحد فروش ارتباط برقرار نمایید.
نظرتان راجع به این نوشته
شاید این نوشته نیز مورد علاقه شما باشد
دیدگاه کاربران در رابطه با
بررسی روش‌های نوین بازیافت ضایعات آهنی

نه − هفت =