تماس با کارشناسان ما

021-۶۶۱۴۳۸۸۱

صادرات آهن

صادرات آهن آلات

اگر به دنبال روش‌های صادرات میلگرد به کشورهای همسایه اعم از ترکیه، گرجستان و عراق، ممنوعیت‌های صادراتی، کارخانجات صادرکننده محصولات فولادی، تعرفه صادرات، شرایط و سایر اطلاعات در خصوص صادرات این محصول هستید با ما همراه باشید. هدف واحد صادرات میلگرد در مرکز مصالح عرضه و فروش محصول تولیدی کارخانجات داخلی در بازارهای جهانی و معرفی این شرکت‌ها در سطح جهانی می‌باشد. در واقع تیم صادراتی این مجموعه توانایی صادرات میلگرد و سایر محصولات فولادی به کشورهای همسایه را دارد. لازم به ذکر است که صادرات این محصول دارای پیچیدگی‌های زیادی بوده و نیازمند تیم تخصصی و حرفه‌ای می‌باشد خصوصا اینکه عواملی همچون اقتصاد، سیاست و همچنین قیمت میلگرد بر روند صادراتی این محصول تاثیر بسزایی دارد.

کارشناسان بازرگانی تامین پایدار همواره در تلاش هستند تا در شرایط بحرانی و با وجود تغییرات در شرایط سیاسی و اقتصادی به گونه‌ای عمل کنند تا کمترین خدشه به روند صادرات این محصول وارد گردد. در ادامه قدم به قدم شما را با شرایط صادرات این محصول آشنا خواهیم.

دریافت سفارش آهن

اولین قدم برای شرکت صادرات میلگرد، دریافت سفارش مشتری و مشخصات فنی محصول می‌باشد. پس از توافق بر سر قیمت میلگرد درخواستی سفارش در سیستم ثبت گردیده و تیم صادراتی اقدام به استعلام قیمت میلگرد صادراتی ایران از کارخانه‌های تولیدی براساس مشخصات فنی میلگرد درخواستی مشتری می‌کند. پس از یافتن میلگرد با مشخصات درخواستی‌، ارائه قیمت صورت می‌گیرد.

صدور پیش فاکتور

پس از دریافت سفارش، جهت آشنایی خریدار با نوع کالا و تولیدکننده آن، تیم صادراتی موظف به صدور پیش فاکتور و تحویل آن به مشتری می باشد. لازم به ذکر است این پیش فاکتورها به زبان انگلیسی می‌باشد.

بسته بندی و آماده سازی

در این مرحله پس از خریداری میلگرد سفارش شده، این محصول بسته بندی شده و به یکی از شیوه‌های دریایی، زمینی و هوایی ارسال می‌گردد.

مشخص کردن بهای گمرکی کالا

در ابتدا لازم است با اصطلاح CIF آشنا شوید. این اصطلاح مخفف اصطلاح Cost, Insurance and Freight می باشد. سیف به هزینه، بیمه و کرایه حمل تا مقصد گفته می‌شود. این اصطلاح مخصوص حمل دریایی می‌باشد. کالا وقتی از روی نرده کشتی بارگیری می‌‌شود مسئولیت فروشنده خاتمه میابد. هزینه حمل و بیمه با فروشنده ‌است، عقد قرارداد حمل و بیمه نیز با فروشنده‌ است.

دریافت مجوز صادرات کالا از ارگان‌های مربوطه

تیم صادرکننده موظف است تا تمامی مجوزهای لازم را از سازمان‌هایی از جمله صنعت، معدن، تجارت و دیگر سازمان‌هایی که در صادرات محصولات نقش دارند کسب کند.

اضهار کالای صادراتی به گمرک

پس از طی مراحل ذکر شده در بالا، تیم صادرکننده موظف است تا میلگرد را به گمرک حمل کرده و اظهار نامه صادراتی را از آن سازمان دریافت نماید.

بیمه کردن کالا و قرار داد با حامل

تیم صادرکننده موظف است پیش از رسیدن به مرحله کنونی با یکی از شرکت‌های حمل و نقل معتبر قرارداد ببندد. همچنین در این مرحله بیمه نمودن کالای صادراتی نیز لازم می‌باشد.

دریافت گواهی بازرسی

در این مرحله مشتری و فروشنده بایستی با یکی از شرکت‌های فعال در زمینه بازرسی کالا قرارداد بسته تا گواهی بازرسی دریافت نمایند.

اخذ گواهی مبداء و صدور فاکتور فروش

فاکتور فروش میلگرد صادراتی در این مرحله صادر گردیده و اتاق بازرگانی میلگرد مورد نظر را صادر می‌نماید.

صدور کالا

صدور محصول مرحله پایانی بوده که پس از آن بارگیری شروع می‌گردد. بنابراین لازم است صادرکنندگان و خریداران محترم در هنگام معامله به تمامی موارد ذکر شده در بالا توجه نمایند.
به گزارش خبر گزاری تسنیم و به نقل از رئیس اتحادیه فروشندگان آهن، سالانه حدود چهل تا چهل و پنج درصد از تولیدات صنایع آهن صرف صادرات به کشورهای همسایه می‌شود. به گزارش گروه بازرگانی آهن یک، کشورهای مقصد صادرات فولاد ایران طی ماه‌های گذشته شامل امارات متحده عربی، ایتالیا، تایلند، اندونزی، افغانستان، عمان، مصر، تایوان، عراق، ترکیه، هند، سودان، اردن، بلژیک و اسپانیا بود که ۹۴ درصد محصولات فولادی به این کشورها صادر شده است. تولیدات ایران به دلیل مرغوبیت و استاندارد بالا متقاضیان خود را حتی در شرایط فعلی حفظ کرده است.
به دلیل مرغوبیت بالای محصولات صادراتی آهن و فولاد ایران، قیمت هر کیلو از آن در بازارهای بین المللی حدود پانصد تا پانصد و چهل دلار می‌باشد، که پتانسیل صادرات آهن و فولاد را بسیار بالا می‌برد. به طوری که می‌تواند بعد از نفت و فراورده‌

 

های آن، بیشترین صادرات را به خود اختصاص دهد. ایران همچنین ششمین صادر کننده سنگ آهن به چین است. که با خلوصی بالغ بر ۶۶% عرضه می شود.

عوارض صادرات آهن

هیئت وزیران در جلسه مورخ ۳/۱۰/۱۳۸۵ بنا به پیشنهاد مشترک وزارتخانه های بازرگانی،اموراقتصادی و دارایی، صنایع و معادن و جهادکشاورزی و به استناد بند “د” ماده (۳۳) قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران – مصوب۱۳۸۳ – تصویب نمود: عوارض صادرات آهن قراضه و ضایعات فلزی به هر شکل و شمش آنها به میزان سی درصد(۳۰%)، قیمت پایه صادرات محصول یادشده تعیین و توسط گمرک جمهوری اسلامی ایران اخذ وبه حساب درآمد عمومی نزد خزانه داری کل واریز می گردد.

کاهش صادرات

به گزارش آهن ملل در واحد اخبار بازار آهن، در شش ماه ابتدایی سال با کاهش وزنی صادرات مواجه بودیم.
بهادر احرامیان در رابطه با این موضوع اظهار کرد: باوجود اینکه پیش‌بینی می کردیم با افزایش صادرات فولاد روبه‌رو باشیم، اما با کاهش وزنی صادرات مواجه شده‌ایم.
اگر چه، از نظر ریالی و دلاری به دلیل افزایش قابل توجه قیمت ارز در داخل، و همچنین قیمت جهانی فولاد رشد صادرات را شاهد بوده‌ایم. اما نکته قابل توجه این است که درنهایت صادرات فولاد از کشورمان با کاهش روبه رو بوده است…

نظرتان راجع به این نوشته
شاید این نوشته نیز مورد علاقه شما باشد
دیدگاه کاربران در رابطه با
بررسی روش‌های نوین بازیافت ضایعات آهنی
ميرزايي

با سلام لوله برای باکو فرستادید عالی بودن، ممنونم، میتونید اجرا هم نخجوان و باکو انجام دهید؟؟؟

دو × 5 =