جستجو
تماس با کارشناسان ما

02140660791

لوله نیوفلکس

جهت استعلام روز قیمت لوله نیوفلکس تماس بگیرید:

لوله نیوفلکس: محصولات نیوفلکس در قالب اتصالات و همچنین لوله نیوفلکس تولید می‌شود، این لوله‌ها لوله پوش فیت محسوب می‌شود. با کیفیت بسیار مناسب و استاندارد و همچنین قیمت بسیار عالی از جمله لوله‌های بسیار کاربردی در صنایع گوناگون می‌باشد. اتصالات پوش فیت به صورت سایلنت نیز تولید می‌شود و این لوله‌ها در سایزهای ۵۰ تا ۱۶۰ میلیمتر موجود است.

لوله نیوفلکس - markazei

در این مقاله در مورد لوله نیوفلکس اطلاعات جامعی را به شما کاربران گرامی می‌دهیم و به بررسی کامل این لوله‌ها می‌پردازیم و مشخصات و انواع و همچنین قیمت این لوله نیوفلکس را به شما کاربران گرامی ارائه می‌کنیم. اگر قصد دارید که اطلاعات جامع در مورد این لوله‌ها بدست آورید با این مقاله تا انتها همراه باشید.

لوله نیوفلکس چیست؟

لوله نیوفلکس چیست؟ در این مقاله در مورد انواع و نحوه عملکرد و استفاده این لوله های پوش فیت بیشتر صحبت خواهیم کرد. در این بین انواع سایلنت و همچنین گروه B از پرکاربردترین انواع لوله ها در مصارف فاضلابی می باشد. گروه B اغلب به منظور مصرف ونت یا ناودانی به کار گرفته می شود. این محصول فروش و استفاده کمتری در قیاس با دو گروه دیگر دارد.

تاریخچه لوله نیوفلکس

در زمان‌های گذشته از لوله‌های فاضلابی و ساختمانی معمولی استفاده می‌شد، ولی با پیشرفت تکنولوژی و فناوری‌های جدید گروه تولیدی و صنعتی نیوفلکس نسل جدید لوله‌های فاضلابی و پوش فیت سایلنت را تولید شد و این لوله‌ها با نام لوله نیوفلکس مشهور شد.
در حال حاضر این لوله جانشین بسیار خوبی برای لوله‌های فاضلابی قدیمی می‌باشد و دوام و طول عمر این لوله‌ها بسیار بیشتر از لوله‌های قدیمی است. در عصر کنونی دیگر از لوله‌های فاضلابی قدیمی استفاده نمی‌شود و بهترین گزینه برای لوله‌های ساختمان یا لوله پوش فیت فاضلابی می‌باشد. این لوله‌ها در انواع مختلف موجود است.

انواع لوله نیوفلکس

در بخش زیر به معرفی انواع لوله نیوفلکس می‌پردازیم و این لوله‌ها به 2 دسته کلی تقسیم می‌شود:
1- لوله یک سر سوکت
2- لوله دو سر سوکت
لوله یک سر سوکت: لوله نیوفلکس یک سر سوکت یکی از انواع لوله‌های ساختمانی و لوله پوش فیت محسوب می‌شود که به منظور لوله کشی فاضلاب بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد.
این نوع لوله‌ها با اسم‌های مختلفی شناخته می‌شود، که برخی از آنها لوله سه لایه، لوله پوشفیت سایلنت، پوش فیت فاضلابی و لوله پوش فیت شناخته می‌شود. در یک سمت این لوله‌ها سوکتی به منظور اتصال به لوله دیگر قرار داده شده است و این لوله‌ها را در انواع و سایزهای مختلف موجود است و یک لوله بی صدا یا سایلنت محسوب می‌شود.
لوله دو سر سوکت: این لوله دو سر سوکت همانند لوله‌های یک سر سوکت هستند و تنها تفاوت این لوله‌ها این است که در دو سمت آن سوکتی به منظور اتصال به لوله‌های دیگر قرار گرفته است.

مشخصات لوله نیوفلکس

لوله نیوفلکس - markazei

لوله نیوفلکس از انواع مختلف لوله‌های پلیمری محسوب می‌شود، که جنس آنها از پلی پروپیلن است. لوله‌ها به دلیل مواد سازنده آنها دارای مقاومت شیمیایی بسیار زیادی هستند و در برابر انواع مایعات شیمیایی بسیار مقاوم می‌باشد. اتصالات پوش فیت و این لوله‌ها در بخش پلیمرهای بسیار قوی قرار گرفته است، که در مقابل انواع تنش‌های فیزیکی و شیمیایی و همچنین فشار مقاوم هستند. به راحتی می‌توان از این لوله‌ها به جهت خارج کردن فاضلاب ساختمانی و همچنین فاضلاب صنعتی در تمامی ساختمان‌ها و شرکت‌های صنعتی و تولیدی استفاده کرد.

لوله نیوفلکس در برابر انواع فاضلاب‌های سرد و گرم و انواع اسید مقاوم است و میزان اکسیداسیون این لوله‌ها در برابر انواع لوله‌های فلزی صفر است. در نتیجه می‌شود از این لوله‌های پوش فیت در موارد بسیار گوناگون استفاده شود.
دوام و طول عمر لوله پوش فیت بسیار زیاد است و این لوله بر اساس استانداردهای جهانی تولید می‌شود و قدمت این لوله‌ها و دوام آنها به بالای صد سال می‌رسد. همچنین جرم مولکولی لوله نیوفلکس در برابر بقیه برند‌های موجود در بازار بسیار خوب است. در نتیجه این لوله‌ها در هنگام عبور مایعات اسیدی و فاضلابی بسیار مقاوم هستند.

کاربرد لوله نیوفلکس

کاربرد لوله نیوفلکس از قرار زیر است:
1- در لوله کشی فاضلابی ساختمانی، در صنعتی ساختمان سازی بسیار استفاده می‌شود.
2- به کارگیری در لوله کشی فاضلابی صنعتی و تولیدی از جمله کاربرد آنها است.
3- استفاده نمودن از این لوله‌ها در لوله کشی‌های گوناگون دیگر که مواد اسیدی از این لوله‌ها عبور می‌کنند.

مزایای لوله نیوفلکس

مزیت لوله نیوفلکس به شرح زیر است:
1- حمل و نقل و همچنین نصب این لوله‌ها نسبت به سایر لوله‌های موجود از جمله لوله‌های pvc و لوله پلیکا بسیار راحت است.
2- بدون چسب و حتی حرارت می‌شود این لوله‌ها را به یکدیگر متصل نمود.
3- این لوله‌ها آتش نمی‌گیرد و مقاومت بسیار خوبی در برابر حریق دارد.
4- با استفاده از واشر‌های مخصوص به صورت کامل می‌شود این لوله‌ها را آب بندی نمود.
5- سطح داخلی آنها صاف است به این دلیل رسوب گیری در این لوله‌ها انجام می‌شود.
6- این لوله‌ها را به سرعت و در مدت زمان کوتاهی می‌توان نصب نمود.
7- تنوع بسیار زیاد لوله‌های نیوفلکس از دیگر مزایای این محصول می‌باشد.
8- در قیاس با قیمت سایر لوله‌ها قیمت این لوله‌ها مناسب‌تر است.
9- در برابر مایعات اسیدی نیز دارای استحکام بسیار خوبی هستند.

معایب لوله نیوفلکس

از جمله معایب لوله نیوفلکس می‌شود به موارد زیر اشاره نماییم:
1- در قیاس با لوله‌های pvc و پلی اتیلن لوله‌های پوش فیت حدوداً ۲۰ تا ۲۵ درصد گران‌تر از سایر لوله‌ها است، ولی باید بیان کنیم که این لوله‌ها هزینه تعمیر، نگهداری، چسب و سایر موارد را نیز ندارند.
2- برخی افراد اعتقاد دارند که هزینه نصب و اجرای لوله نیوفلکس بسیار بیشتر از لوله‌های قدیمی‌تر است. چرا که در این لوله‌ها به ازای هر یک متر کار حداقل دو عدد بست احتیاج است. در صورتی که در لوله‌های پلی اتیلن هر دو سه متر به یک عدد بست احتیاج است.
3- برخی نیز اعتقاد دارند که قیمت تمام شده این لوله‌ها ۳ برابر سایر لوله‌های دیگر است.
4- لوله‌های نیوفلکس لوله‌هایی هستند که به تازگی وارد بازار شده است و پروژه‌های بسیار بزرگی در ایران از طریق این لوله‌ها انجام نشده است. در نتیجه یک سیستم نوظهور محسوب می‌شود.
5- به دلیل نوظهور بودن این لوله‌ها در بازار اطمینان کمتری نسبت به سایر لوله‌ها در این زمینه وجود دارد.

قیمت لوله نیوفلکس

قیمت هر واحد لوله نیوفلکس به ازای هر واحد 180 الی 195 هزار تومان می‌باشد. قیمت این لوله‌ها به عواملی بستگی دارد، از جمله این عوامل می‌شود به نوع و سایز و اندازه این لوله‌ها اشاره کرد. بسته به نوع و اندازه و سایز لوله‌های پوش فیت قیمت تمام شده آنها نیز متفاوت است. مورد دومی که در قیمت لوله پوش فیت اثر گذار است، قیمت ارز در کشور است. بسته به وضعیت بازار و نوسان ارز قیمت این محصولات نیز متفاوت است و بهترین شیوه استعلام قیمت ارتباط با کارشناسان فروش ما است.

لوله نیوفلکس - markazei

لیست قیمت لوله نیوفلکس

محصولات نیوفلکس به ویژه لوله نیوفکس دارای تنوع بسیار زیادی است، که قیمت هر محصول با محصول دیگر کاملا متفاوت است. قیمت تقریبی درج شده در بخش بالا صرفا جهت اطلاع رسانی و بدست آوردن قیمت حدودی این لوله‌های پوش فیت می‌باشد و قیمت‌ها اصلا ثبات ندارد. در نتیجه به دلیل عدم ثبات قیمت‌ها از درج نمودن لیست قیمت لوله نیوفلکس خودداری شده است و جهت بدست آوردن لیست قیمت این لوله‌های پوش فیت حتما باید با ما در ارتباط باشید.

لوله پوش فیت چه برتری نسبت به لوله پلیکا دارد؟

در عصر کنونی استفاده از لوله‌های قدیمی منسوج شده است و همچنین در سیستم فاضلابی مراکز صنعتی و تولیدی و ساختمانی دیگر از لوله‌های قدیمی استفاده نمی شود. لوله‌های پلیکا و لوله نیوفلکس جدیدا به بازار آمده اند. در این مقاله به بررسی این موضوع می‌پردازیم که از دو جنس لوله کدام یک بهتر است و کدام برتری بیشتری نسبت به دیگری دارد؟ تا رسیدن به این پاسخ ما را همراهی نمایید، تا با بررسی نمودن پارامترهای گوناگون در این زمینه و مقایسه این دو لوله به پاسخ صحیح در این زمینه برسیم. مقدار مقاومت این دو لوله با یکدیگر متفاوت است.
پلیکا پلیمر نیمه قوی و قوی ساخته شده است و اینگونه در برابر زنگ زدگی و خوردگی بسیار مقاومت است. لوله پلیکا در برابر ضربه مقاوم است و یک لوله انعطاف پذیر محسوب می‌شود. نحوه اتصال لوله پلیکا از طریق چسب است و این نحوه اتصال از طریق چسب یک نقص در لوله کشی فاضلاب پلیکا به شمار می‌آید.
لوله نیوفلکس از جنس نرمی ساخته شده است که میزان مقاومت آنها را کاهش می‌یابد. به همین دلیل نحوه اتصال آنها از طریق یک اورینگ از داخل لوله به لوله دیگری متصل می‌شود. قدرت تحمل فشار بسیار زیاد را ندارد. در نتیجه احتمال آن است که در مواقع فشار زیاد از جمله زلزله ترک بخورد و یا ظاهر این لوله‌ها تغییر کند. نصب لوله پلیکا از آنجا که از چسب استفاده می‌شود بسیار سخت‌تر است و در فرآیند نصب لوله نیوفلکس یا همان پوش فیت بسیار ساده است و لوله دیگر با دیگری بدون چسب متصل می‌شود و به صورت یک سر سوکت و دو سر سوکت در بازار موجود هستند.

بیشتر بخوانیم: قیمت لوله نیو پایپ

لوله کشی پلیکا و نیوفلکس

باید بیان کنیم که در لوله کشی پلیکا به دلیل استفاده چندین ساله در انواع لوله کشی‌های فاضلاب این لوله کارنامه درخشان و قابل قبولی دارد و در انواع مختلف پروژه استفاده شده است. ولی لوله پوش فیت یک لوله نوظهور هستند و در صنعت لوله کشی هنوز بسیار زیاد استفاده نشده است، که بتواند کیفیت خود را به مصرف کننده اثبات نماید.

چه موادی را نباید با پوش فیت‌های کارخانه نیوفلکس انتقال داد؟

موادی نیز موجود هستند که به هیچ عنوان نباید برای این موارد از این لوله نیوفلکس استفاده شود و به کارگیری برای این مواد اصلا مناسب نخواهد بود. از جمله این مواد می‌شود به:
• مواد نفتی و شیمیایی
• موادی با دمای بالاتر از 100 درجه سانتی گراد
• مواد تحت فشار زیاد
در نتیجه می توانید در صورتی که از این مواد استفاده می‌کنید از لوله‌های دیگر و مناسب این مواد استفاده نماید، تا آن کارایی را که باید برای شما داشته باشد. لوله نیوفلکس برای عبور مواد فاضلابی بسیار مناسب است.

ویژگی لوله نیوفلکس

لوله نیوفلکس - markazei

لوله نیوفلکس دارای ویژگی‌هایی است، در لوله‌های فاضلابی در انتهای آنها یک سوکت قرار گرفته است که می‌شود به راحتی لوله دیگر را از این طریق به آن متصل نمود. سوکت‌های یک طرفه و دو طرفه می‌باشد. لوله نیوفلکس از طریق سوکت به هم دیگر متصل می‌شود. این لوله‌ها نسبت به ضربه بسیار مقاوم هستند، زمانی که لوله در منازل استفاده می‌گردد در سیستم فاضلابی قرار داده می‌شود، این ویژگی بیشتر خود را نشان می‌دهد و از آنجا که لوله‌های فاضلابی می‌بایست نسبت به مواد شیمیایی داخل فاضلاب مقاوم باشد تا درگیر واکنش‌های اسیدی و بازی نگردد.

لوله نیوفلکس از جهت مقاومت در برابر مواد شیمیایی و اسیدی بسیار مناسب است. در حالی که لوله‌های فلزی و قدیمی بعد از قرار گرفتن در مجاورت مواد شیمیایی کاملا از بین می‌روند و مقاومت خوبی در این زمینه ندارند. جهت نصب لوله نیوفلکس مدت زمان بسیار اندکی احتیاج دارد و به راحتی می توان این لوله‌ها را نصب نمود.این لوله‌ها دارای تحمل بسیار بالایی هستند و به راحتی به لوله‌های دیگر نصب می‌شود.

شیوه اتصال لوله نیوفلکس

همانگونه که در بخش بالا بیان نمودیم لوله نیوفلکس به صورت یک سر سوکت و دو سر سوکت موجود می‌باشد این سر سوکت‌ها سبب می‌شود که به‌ راحتی لوله‌ها را به لوله بعدی وصل شود. به منظور اتصال این نوع از لوله‌ها دیگر احتیاجی به چسب و یا اتصالات دیگر نمی‌باشد و در بیشتر این لوله نیولوکس سوکت قرار گرفته است، که به راحتی از این طریق لوله‌ها را می‌توانیم بدون هیچ چسبی به یکدیگر متصل نماییم.
روش بعدی جهت اتصال لوله نیوفلکس به کار گیری از حلال است، در این شیوه حلال بر روی سطح بیرونی لوله و همچنین سطح داخلی اتصالات ریخته می‌شود، که همین امر سبب می‌گردد که اتصالات لوله به یکدیگر بچسبد. اتصالاتی که به کار می‌رود دارای یک حلقه اورینگی است. از این رو لوله نیوفلکس لوله اورینگی هم می‌گویند.

مقایسه لوله نیوفلکس و لوله پلی اتیلن

شیوه نصب لوله نیوفلکس به این صورت هست که این لوله‌ها در شاخه‌های نیم متری، 1 متری، 2 متری و 3 متری موجود هستند و به ازای هر اتصال لوله با لوله دیگر احتیاجی به یک بست است. در نتیجه این لوله‌های نیوفلکس نسبت به لوله‌های پلی اتیلن باعث هزینه بیشتری می‌شود. در صنعت ساختمان سازی از لوله پوش فیت به علت آب بندی بسیار خوبی که دارد بسیار استفاده می‌شود. ولی به کارگیری لوله پلی اتیلن در این شرایط که احتمال ایجاد فشار کششی وجود دارد کمتر است.
بست آب بند لوله نیوفلکس به صورت اورینگی است، که نصب و اجرای آن راحت‌تر و سریعتر از نسبت به لوله‌های پلی اتیلن انجام می‌شود. معایب این لوله‌ها این است که احتمال خرابی واشر آب بند در این لوله‌ها وجود دارد، در لوله‌های پلی اتیلن این خوردگی را نخواهیم داشت. لوله نیوفلکس از جهت مقاومت در برابر ارتعاشات و ایجاد ضربه‌های خیلی شدید و بسیار مقاوم نیست. در حالی که لوله‌های پلی اتیلن دارای مقاومت بسیار زیادی می‌باشد در لوله‌های پوش فیت اغلب صدای کمتری شنیده خواهد شد و به صورت سایلنت وجود دارد، ولی در لوله پلی اتیلن صدا بیشتر است.
لوله نیوفلکس دارای مزیت‌ها و معایبی می‌باشد و همچنین لوله پلی اتیلن نیز دارای معایب و مزیت‌هایی نیز است. شما باید با توجه به پروژه خود می‌توانید براساس ساختمان و یا مرکز صنعتی و تولیدی مورد نظر هر کدام را که برای کار شما بهتر است را انتخاب و استفاده کنید و توجه داشته باشید که لوله نیوفلکس یک سیستم جدید است و هنوز در صنعت ساختمان سازی بسیار استفاده نشده است.

لوله پوش فیت نیوفلکس

با پیشرفت تکنولوژی یک لوله‌ای به نام لوله نیوفلکس پوش فیت به بازار عرضه شد و این لوله‌ها با آخرین تکنولوژی‌های روز دنیا ساخته شد و در این لوله‌ها دیگر احتیاج به چسب نیست و از طریق سر سوکت لوله‌ها به یکدیگر متصل می‍شود. این لوله‌ها سیستمی مطمئن و بسیار ساده را در اختیار همه مصرف کنندگان قرار می دهد.
اتصالات و لوله نیوفلکس توسط شرکتی معتبر به بازار عرضه می‌شود و در حال حاضر این لوله‌ها تا سایز ۱۶۰ میلیمتر ساخته می شود و در بازار وجود دارد.

لوله نیوفلکس - markazei

تغییرات زیادی در ساختار این لوله‌ها حاصل شده است که نسبت به لوله‌های فاضلابی pvc و همچنین پلی اتیلن دارای مزیت‌های بسیاری هستند و محدودیت‌ها و مشکلاتی را که در دو نوع لوله دیگر وجود داشت در این لوله نیوفلکس وجود ندارد و یکی از بهترین لوله‌ها برای انجام لوله کشی ساختمانی، صنعتی، تولیدی و… می‌باشد.

خصوصیات لوله نیوفلکس پوشفیت

در بخش زیر در مورد برخی از خصوصیات بارز این لوله نیوفلکس می‌پردازیم و از جمله مهم‌ترین این خصوصیات به شرح زیر است:

  • لوله نیوفلکس یا همان لوله‌های پوش فیت در برابر ضربه و فشار خارجی دارای مقاومت بسیار خوبی می‌باشد.
  • لوله نیوفلکس در برابر دمای زیاد و همچنین آتش مقاوم هستند.
  • به سرعت و به راحتی نصب و اجرا می‌شود و فرایند نصب و راه اندازی آنها سخت و پیچیده نیست.
  • در نصب این لوله نیوفلکس به چسب و یا جوشکاری و… احتیاج نیست.
  • وزن این لوله‌ها سبک است و به راحتی جا به جا می شود.
  • آب بندی این لوله نیوفلکس به صورت کامل و دقیق انجام می‌شود.
  • در برابر مواد شیمیایی و مواد اسیدی مقاوم هستند و در این زمینه یکی از بهترین لوله‌ها محسوب می‌شوند.
  • سطح داخلی این لوله‌ها کاملا صاف و صیقلی است.
  • این لوله‌ها دچار خوردگی و فرسودگی نمی شود.
  • طول عمر این لوله‌ها به بیش از 100 سال می رسد.
  • مقاومت حرارتی بسیار زیادی در برابر دما دارد.

لوله نیوفلکس سایلنت

لوله نیوفلکس که با تکنولوژی روز دنیا ساخته شده است و بر طبق طراحی و ویژگی‌های پلیمری که دارد قادر است صدای ناشی از عبور مایعات را جذب و کاهش دهد. در نتیجه شرایط انتقال صدا به فضای داخل ساختمان ها تا حد بسیار زیادی کاهش داده می شود. در نتیجه به این لوله های نیوفلکس پوشفیت لوله های سایلنت و بیصدا گفته می شود.
امروزه از این لوله ها بسیار زیاد استفاده می شود، به یکی از بارزترین خصوصیات این لوله نیوفلکس این سایلنت بودن این آنها است، که به منظور دستیابی به ویژگی حداکثر جذب صدا و برقرار کردن آرامش در ساختمان و در فضای منزل از این لوله ها استفاده می شود. در ساخت این لوله ها از سه لایه استفاده می گردد. لایه میانی بیشترین نقش در جذب صدا را دارد و این لوله ها با استفاده از تکنولوژی های روز دنیا ساخته شده اند.

کلام پایانی

لوله نیوفلکس یک نوع سیستم فاضلابی می باشد که چندین سال است به روی کار آمده است و به مرور زمان در حال جایگزین شدن لوله های قدیمی می باشد، لوله نیوفلکس به صورت معمولی و سایلنت موجود است. لوله پوشفیت دارای یک سر سوکت و دو سر سوکت هستند و به دلیل این سر سوکت ها لوله نیلوفلکس به لوله دیگری به راحتی وصل می شود و نصب و راه اندازی این لوله ها به نسبت لوله پلی اتیلن و پلیکا بسیار ساده تر و سریع تر انجام می شود ولی قیمت تمام شده این لوله ها کمی بیشتر است.

نظرتان راجع به این نوشته
شاید این نوشته نیز مورد علاقه شما باشد
دیدگاه کاربران در رابطه با
بررسی روش‌های نوین بازیافت ضایعات آهنی