جستجو کردن
تماس با کارشناسان ما

02140660791

بوستر پمپ چیست

جهت استعلام قیمت روز لطفا تماس بگیرید

 10 خط

 02166143881

بوستر پمپ چیست اگر می خواهید بدانید می توان به طور کلی گفت دستگاهی است که فشار و جریان کم آب درون لوله را افزایش می دهد. تقویت  مورد نیاز برای رساندن فشار آب به سطح مطلوب را فراهم می کند. انواع بوستر پمپ، فشار آب را برای انتقال آب از یک مخزن ذخیره یا در خانه یا تأسیسات تجاری فراهم می کند.

زندگی با فشار کم آب آزار دهنده است. بوستر پمپ آب به  افزایش فشار و حجم آب کمک می کند.  اگر تا به حال با مشکل کم آبی مواجه شده اید خوب این را می دانید فشار کم آب می تواند کارهای ساده ای مانند استحمام یا مسواک زدن دندان شما را دردسر کند ، اما یک تقویت کننده پمپ ممکن است راه حل مناسب باشد.

 

بوستر پمپ چیست

مهمترین اجزای سازنده بوستر پمپ چیست ؟

 

1. الکتروموتور بوستر پمپ چیست:

در بوسترپمپ ها از الکتروموتور به عنوان عامل محرک محور و پروانه پمپ استفاده می شود.
.معمولاً الکتروموتور بوستر پمپها براساس نوع کاربردی آنها دارای ۱۴۵۰ یا ۲۹۰۰ دور در دقیقه انتخاب می گردند
در بوستر پمپ های چند پمپه تعداد دو یا بیشتر الکتروپمپ به صورت موازی روی یک شاسی اصلی در کنار هم قرار می گیرند.
یکی دیگر از مسایلی که هنگام انتخاب الکتروموتور بوستر پمپ چیست باید در نظر گرفته شود( IPمیزان حفاظت دستگاه در مقابل اجسام خارجی مانند گرد و غبار و آب) می باشد.

2. پمپ:

عامل اصلی گردش و جریان سیال ،عملکرد پمپ با محاسبه هد پمپ،دبی و قطر مناسب دهش و مکش آن است . جنس پروانه و بدنه آن نیز علاوه بر موارد قبلی در انتخاب پمپ تاثیر بسزایی خواهد داشت.

3. بخش مکش :

این بخش توسط اتصالات و شیرآلات زیر به مکش الکتروپمپ و خروجی مخزن ذخیره متصل می شود.
شیر فلکه های قطع و وصل جریان سیال: در صورتی که نیاز به خارج کردن یکی از پمپ ها از مدار باشد، شیرهای فلکه ای برای قطع جریان به کار می رود که معمولاً در بوستر پمپ ها بزرگتر از شیرهای چدنی و در بوستر پمپ های کوچکتر از ۳ اینچ از شیرهای برنجی استفاده می شود.
صافی: برای جلوگیری از ورود ذرات و اجسام معلق در سیال به پمپ و صدمه به پروانه آن، از صافی استفاده می شود.
لرزه گیر: استفاده از لرزه گیر باعث می شود تا ارتعاشات پمپ ها به شبکه لوله کشی منتقل نگردد.
فلنج: به منظور اتصال قطعات مختلف بوستر پمپ چیست و بنا بر نوع و حجم آن از فلنج نوع جوشی یا دنده ای استفاده می شود.

بوستر پمپ چیست

بوستر پمپ چیست

4. بخش دهش:

این بخش نیز همانند بخش مکش توسط اتصالات و شیرآلات از خروجی الکتروپمپ به شبکه مصرف وصل خواهد شد.
شیر یکطرفه: برای اینکه از احتمال برگشت آب و متعاقباً صدمات ناشی از ضربه قوچ جلوگیری شود از شیر یکطرفه در مسیر دهش بوستر پمپ ها استفاده می گردد.
فلنج و مهره ماسوره
مغزی و تبدیل
لرزه گیر
شیر فلکه های قطع و وصل جریان سیال

5. تابلوی برق و کنترل:

تابلوی برق وظیفه کنترل و هماهنگی اجزای مکانیکی و الکتریکی بوستر پمپ رابر عهده دارد و طراحی مناسب آن نقش به سزایی در کارکرد مطلوب سیستم ایفا می کند.
تابلو برق وکنترل باید از نظر ایمنی مورد تأیید باشند و الکتروموتورها و بوستر پمپ چیست را در برابر مسائل مختلفی همچون نوسانات شدید برق، تغییر دور، نوبت عملکرد و خشک کار کردن پمپ ها محافظت نمایند.
کنترلر (PLC) نیز کنترل بوستر پمپ است به طوری که فشار و دبی مورد نیاز سیستم تامین گردیده و ضمناً استهلاک در حداقل ممکن و به طور مساوی در پمپ ها تقسیم گردد.

6. مانومتر بوستر پمپ چیست :

وظیفه اندازه گیری فشار ورودی و خروجی سیال بوسترپمپ و نیز نمایش میزان فشار هر کدام از پمپ ها بر عهده مانومتر می باشد.

7. پرشر سوئیچ:

کنترل حداقل و حداکثر فشار عملکرد موردنیاز و تعیین محدوده فشار مجاز کاری در طراحی پمپ آبرسانی را پرشر سوئیچ ها انجام می دهند.بوستر پمپ چیست

بوستر پمپ چیست

8. پرشر ترانسمیتر:

این دستگاه در بوستر پمپ آبرسانی دور متغیر و برای کنترل کاملاً ثابت فشار آب به کار می رود.

9. کوپلینگ:

در صورتی که پمپ و الکتروموتور با سیستم کوپلینگ خارج از پمپ کوپله نشده باشند، برای اتصال پمپ به الکتروموتور به کوپلینگ نیاز است که اندازه کوپلینگ متناسب با قطر شافت الکتروموتور و پمپ می باشد.

10. شاسی بوستر پمپ چیست

تمامی اجزای بوستر پمپ شامل پمپ و الکتروموتور، تابلوی کنترل، لوله و اتصالات بخش مکش و دهش همگی باید بر روی یک شاسی یکپارچه و مستحکم قرار گیرند تا علاوه بر یکپارچه کردن سیستم، از ارتعاش آن نیز جلوگیری گردد.

بوستر پمپ چیست

بوستر پمپ چیست

11. مخزن دیافراگمی

با توجه به خاصیت عدم تراکم پذیری آب، همواره باید فشار آب در سیستم ثابت باشد و فشار آب تأمین شده توسط پمپ به گردش درآید. این وظیفه را میتوان به یک مخزن دیافراگمی تحت فشار سپرد تا آب را با فشار معینی ذخیره نماید.
از سوی دیگر این مخازن ذخیره تحت فشار می توانند از روشن و خاموش شدن بیش از حد پمپ ها و همین طور تنش هایی که در اثر ضربه قوچ در سیستم لوله کشی پیش می آیند، جلوگیری کنند.
اگرچه در بوستر پمپ چیست بدون سیستم اینورتر می توان با قرار دادن جوکی پمپ در سیستم نیاز به مخزن دیافراگمی را برطرف نمود اما با استفاده همزمان از جوکی پمپ به همراه مخزن دیافراگمی جلوی خاموش و روشن شدن های مکرر پمپ های اصلی را تا میزان قابل توجهی می توان گرفت.

حال که می دانید بوستر پمپ چیست برای دریافت اطلاعات و قیمت این محصول و یا ساخت بوستر پمپ های سفارشی با کارشناسان فروش گروه مرکز مصالح تماس حاصل فرمایید.

مشتری گرامی
برای اطلاع از قیمت و شرایط تحویل از طریق تلفن با شماره های ۰۹۱۲۴۶۰۳۱۹۶ (مدیریت) – ۶۶۱۴۳۸۸۱_۰۲۱ – ۶۶۱۴۶۹۷۴_۰۲۱  با کارشناسان واحد فروش ارتباط برقرار نمایید.
نظرتان راجع به این نوشته
شاید این نوشته نیز مورد علاقه شما باشد
دیدگاه کاربران در رابطه با
بررسی روش‌های نوین بازیافت ضایعات آهنی